MG-Rover.org Forums - Entries for April 4, 2012
 
 
 
Go Back   MG-Rover.org Forums > Blogs

Old

rover streetwise 2.0td

Posted 04-04-2012 at 17:42 by hevadi
hi people as you can see i am new to this . i am hoping some of you experts can help me out . i have recently purchased a streewise 2.0 td . my tempature gauge is all over the place it starts of as normal then after driving about 5 miles it advances upto just under the red then drops rapidly back to about halfway and then junping all over the place , the car does not seem to be getting hot there is no milky substance anywhere and the fan is not running when gauge says it should do . i have tested...
Registered User
Posted in Uncategorized
Views 491 Comments 0 hevadi is offline Edit Tags
Old

rover streetwise 2.0td

Posted 04-04-2012 at 17:34 by hevadi
tempature problem
Registered User
Posted in Uncategorized
Views 241 Comments 0 hevadi is offline Edit Tags
Old

Another step closer.....

Posted 04-04-2012 at 14:56 by N1cky
Updated 10-04-2012 at 18:06 by N1cky (categorized the entry)
Well, last week, I fitted a new Pre-cat Lamda sensor. Put the unbranded one in the shed,
and fitted an NGK model, that seems to give a
better reading through the Modis.
The old one was very slow to switch between lean and rich at idle, so whipped it out and replaced it.

Also been switching over to a higher grade of unleaded, BP Momentum 99, and am
confident that the system has now
used up all the 95 octane fuel it's been run on in the past, and...
Registered User
Posted in The ZR!!!!
Views 423 Comments 0 N1cky is offline Edit Tags

All times are GMT. The time now is 21:15.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ShowCase, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.