MG-Rover.org Forums - View Profile: MetroMartin
 
 
 
Go Back   MG-Rover.org Forums > Members List

MetroMartin MetroMartin is offline

Registered User

Visitor Messages

Showing Visitor Messages 1 to 10 of 18
  1. tim008
    07-09-2012 21:28
    tim008
    Still yet to see you lol. Im in a modded white derv now. Black body kit.
  2. tim008
    31-08-2012 17:28
    tim008
    Are the last 3 digits of your reg "DJE"?
  3. Bren10
    23-02-2012 03:29
    Bren10
    Hi I have been pointed in your direction by MG John regarding rover 45 parts from a car you were breaking. did the car have climate control ? if so do you have centre console, heater box, blower transister pack an loom connection for these parts.
    cheers Bren in south wales
    ps hope you dont mind me asking.
  4. rab mgzr105
    28-01-2012 11:11
    rab mgzr105
    hi mate got zr 1400 16v, was driving along then it just cut out n now it wont start, it turns over but wont fire, any idears??
  5. tim008
    26-01-2012 20:08
    tim008
    Replied :P
  6. tim008
    23-01-2012 19:55
    tim008
    I sent you a pm, but its not showing that it sent. Can you confirm please
  7. chillpill
    11-01-2012 23:11
    chillpill
    alryt mate mine a rover 25 gold 1.6. lowered around 35mm, got twin exhaust on it but fitting new one this sataday along with clutch.. fitting HID conversion kit 2ma and sunday getting 17inch zr alloys.. also coloured centre console also straight through centre exhaust box...u?
  8. d1ng
    14-11-2011 21:21
    d1ng
    Isnt it funny that over on metropower you say that if people have a problem with other members to contact you about them. But when people make a complaint you ignore it and brush the problem under the carpet. But yet on here, you have a problem with me and ask admin to sort it out and ban me.
    You know the score and i'll leave it as that. But it isnt just me who has a problem with wayne.
  9. mileshawk56
    08-11-2011 14:12
    mileshawk56
    Hello Martin, your offer re small parts, I after the plastic shrouds that go over the fixing bolts of the passenger hand holds(the ones above the window) Mine have just disappeared ! I know not how or why! They are the grey ones, thanks for your time, Chris S
  10. jasonrford
    28-10-2011 18:26
    jasonrford
    CD changer lead rover 25 - can you help

About Me

  • About MetroMartin
    Where did you hear of this site?
    MG BBS
    What make of car do you drive?
    Rover 620ti, Metro 1.8 VVC, 1982 X reg MG Metro 1300, Rover 214Si Lotus Elise S2, Porsche 924
    Any modifications to your car?
    Rover 600 Ti none,
    1.1c Metro with 1.8 16v K-series from a Lotus Elise
    mk1 MG Metro 1300 is standard
    Your Country
    United Kingdom
    Location
    Gloucester UK
    Interests
    Snowboarding, cycling
    Occupation
    BCO

Statistics

Total Posts
Visitor Messages
Blog
General Information
  • Last Activity: 23-02-2014 17:55
  • Join Date: 26-12-2003
  • Referrals: 0

Friends

Showing Friends 1 to 10 of 15

Blog

Latest Blog Entry

Posted 08-12-2010 at 18:23 by MetroMartin Comments 0
Posted in Uncategorized
update, metro VVC now with piprcross airfilter

[Image]

Posted 19-11-2009 at 17:44 by MetroMartin Comments 0
Posted in Uncategorized
1997 Rover 200vi 3 door
[Image]
[Image]

Posted 19-11-2009 at 17:42 by MetroMartin Comments 0
Posted in Uncategorized
Nightfire red 600ti, Honda black dash conversion
[Image]
[Image]

Posted 02-03-2009 at 17:30 by MetroMartin Comments 0
Posted in Uncategorized
Sunday Update
Taken it for a short test and it goes very well. revs up nice and sounds smooth. I've not been 'on cam' yet but I'm pleased, just got to sort my oil light out. Going to run an alternative wire to it to so if i've damaged the wiring loom or removed the wire when converting my MGF VVC engine loom to metro fitment by mistake. Bit of trail and error on my part maybe.
Was going to pressure wash the engine but my pressure washer started smoking as soon as I turned it on....

Posted 28-02-2009 at 21:18 by MetroMartin Comments 1
Posted in Uncategorized
After reusing my flywheel from my 1.8 solid cam engine which was from a Rover 416 it didn't work on the VVC, I've now fitted my Rover 216 bubble flywheel.
Anyway it now starts and after a few seconds the tapping has stopped from the hydrolic lifters.
I've driven it about 2 car lengths forward and back OK.
One problem, which I'm hoping is my heavy handedness is the oil pressure light is on continously. The switch may have taken a bashing against the subframe. So i'm hopeing...
Recent Comments
THAT LOOKS FAST MATE...
Posted 27-03-2011 at 16:38 by waynewayne1978 waynewayne1978 is offline

All times are GMT. The time now is 02:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
ShowCase, Vendor Tools vBulletin Plugins by Drive Thru Online, Inc.